Szigetszentmiklósi
Vackor Integrált Bölcsőde
bővítése új, önálló épülettel

Szigetszentmiklós Önkormányzatának lapja:
"Új, önálló épülettel bővül a szigetszentmiklósiVackor Integrált Bölcsőde "

http://szigetszentmiklos.hu/index.php?p=news&act=show&cid=3950

Új, önálló épülettel bővül a szigetszentmiklósi Vackor Integrált Bölcsőde
Media80 - 2020. 04. 16.

Megkezdődött a Temesvári utcában található Vackor Integrált Bölcsőde új, teljes körűen akadálymentesített, önálló épülettel történő bővítése 4 csoportszobával, összesen 48 férőhellyel a Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program keretében. A fejlesztés magában foglalja egy 120 adagos főzőkonyha, valamint a kapcsolódó kiszolgáló helyiségek megépítését is. A beruházás részeként elkészül 11 db parkoló, melyből egy akadálymentesített lesz.

A projekt a magyar állam és az Európai Unió 399,99 millió forint vissza nem térítendő támogatásával valósul meg.
Szigetszentmiklós Város Önkormányzata a Széchenyi 2020 keretében a VEKOP-6.1.1-15 kódszámú „Kisgyermeket nevelő szülők munkavállalási aktivitásának növelése" című pályázati kiírás alapján támogatási kérelmet nyújtott be a szigetszentmiklósi Vackor Integrált Bölcsőde bővítésére új, önálló épülettel (4 csoportszobával és a hozzá kapcsolódó ki-szolgáló helységekkel). 
A Segesvári utca és Temesvári utca által határolt (hrsz 13093), természetben a 2310 Szigetszentmiklós, Temesvári utca 16-22. számú ingatlanon kijelölt területrészen a fejlesztés során egy földszinti, 52 db helyiségből álló bölcsőde épülete, valamint az ahhoz kapcsolódó udvarterületek környezetrendezése, játszóudvar kialakítása, parkoló és kerítés építése valósul meg az engedélyezési és kiviteli tervek, műszaki dokumentációk és a mindenkori hatósági és szakhatósági előírásoknak megfelelően, 120 adagos főzőkonyhával, a hozzá tartozó konyhai raktárakkal, irodával, öltözőkkel együtt. 

A tervezett parkolószám összesen 11 db, melyből 1 db lesz akadálymentesített.

Az épületegyüttes minden eleme akadálymentesen megközelíthető.
A projekt keretében a bölcsőde működéséhez szükséges eszközök beszerzése is megvalósul.

A beruházás fizikai befejezése 2020. szeptember végére várható, amely időpont még nem tartalmazza az épület használatbavételét.

A fejlesztés célja a szigetszentmiklósi bölcsődés korú gyermekek elhelyezésének biztosítása, amely egyúttal új munkahelyeket is teremt a városban.

A projektről bővebb információt a www.szigetszentmiklos.net oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Szigetszentmiklós Város Önkormányzata
(36) 24 505 504
www.szigetszentmiklos.hu
https://www.facebook.com/szigetszentmiklos.hu/
http://lakihegyradio.hu/hir/epul-bolcsode


ÉPÜL A BÖLCSŐDE

Hírek » Szigetszentmiklós » Épül a bölcsőde

Új, önálló épülettel bővül a Vackor Integrált Bölcsőde.

Elkezdődött a szigetszentmiklósi Temesvári utcában található intézmény önálló épülettel történő bővítése. Az akadálymentesített épületrészben 4 csoportszoba kap helyet, amely összesen 48 férőhelyet teremt a városban. A beruházás keretében egy 120 adagos főzőkonyha és a kapcsolódó kiszolgáló helyiségek is megépülnek. A fejlesztés Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program keretében valósul meg. A projekt tartalmazza a bölcsőde működéséhez szükséges eszközök beszerzését is. Bővebb információk a  www.szigetszentmiklos.net oldalon.

http://duna-media.hu/2019/12/11/a-vackor-bolcsode-bovitese/

 

 

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata
2310 Szigetszentmiklós, Kossuth Lajos u. 2.
Postacím: 2311 Szigetszentmiklós, Pf. 40
Telefon: 06-24/505-505 - Fax: 24/505-500
www.szigetszentmiklos.net